گروه

شیرین برق‌نورد

شیرین برق‌نورد

متولد 1354 تهران

در کنار مستند «۲۱ روز و من»، شیرین برق‌نورد در سال‌های اخیر به مستندسازی با موضوع‌های اجتماعی و زنان به‌صورت مستقل پرداخته است. او در «۲۱ روز و من» زندگی و دغدغه‌های بچه‌دار شدن خود را در جامعه سنتی ایران و در آستانه عمل فیبروم خود به تصویر کشیده است. تصویری که کارگردان، همسر و خانواده‌اش راوی آن بودند.

برق‌نورد که عضو «انجمن مستندسازان سینمای ایران» و «انجمن فیلم کوتاه ایران» است، فیلم‌سازی را از سال 1376 با ساخت چند فیلم کوتاه و تجربی آغاز کرد. پس از اتمام تحصیل در رشته کارشناسی سینما از دانشگاه سوره در سال 1378 در مدرسه سینمایی Central Institute for Technology استرالیا به ادامه تحصیل پرداخت و پس از پایان تحصیل در رشته کارگردانی سینما در سال 1386 به ایران بازگشت.

او تاکنون کارگردانی چندین فیلم‌ کوتاه داستانی از جمله «کسوف» و «صبح‌به‌خیر مونالیزا» و نیز چندین فیلم‌ مستند از جمله «حرفه: مستندساز» و «صحنه‌هایی از یک طلاق» را انجام داده است. به عنوان تدوین­گر، او تدوین چندین فیلم مستند از جمله «آی آدم‌ها» به کارگردانی رخشان بنی‌اعتماد و «جشن تکلیف» به کارگردانی فیروزه خسروانی را در کارنامه کاری خود به ثبت رسانده است.

گزیده جوایز:

  • برای فیلم «صحنه‌هایی از یک طلاق»: جایزه بهترین کارگردانی از چهارمین دوره جشنواره فیلم زنان، هرات، ۱۳۹۵
  • برای فیلم «حرفه: مستندساز»: جایزه تیم هترینگتون از جشنواره شفیلد، ۱۳۹۳/ جایزه ویژه هیأت داوران از جشنواره آسیاتیکا، ۱۳۹۳/ جایزه ویژه هیأت داوران از جشنواره فیلم مستند زنان بمبئی، ۱۳۹۳/ جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران در جشنواره زنان قاهره،۱۳۹۳/ جایزه بهترین فیلم مستند در پنجمین جشنواره فیلم‌های ایرانی لندن،۱۳۹۳
  • برای فیلم «۲۱ روز و من»: جایزه پنجمین فیلم از ده فیلم مستند برتر ایران، ۱۳۹۲
  • برای فیلم «مکالمه»: جایزه ویژه هیأت داوران جوان از سومین جشنواره فیلم کوتاه تهران،‌ ۱۳۷۸/ جایزه ویژه هیأت داوران از دومین جشنواره دانشجویی تهران، ۱۳۷۸